Kırıkkalespor'a sahip çıkın

Kırıkkalespor

Kırıkkalespor olağanüstü kongresi kulüp binasında yapıldı. Kongre sonunda kulüp başkanlığına seçilen Metin Karakuş kulübe sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi. Kırıkkale'de her kesimin takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Karakuş, 3. Lige çıkmak

KONGREYE GELMEYENİN SÖZ HAKKI YOK

Kongreye yöneticiler, üyeler ve Kırıkkalespor taraftarları katıldı. Kongre divan kurulunun seçilmesi ile başladı. Yönetim tarafından verilen önerge ile divan Başkanlığına Talat Akbulut, üyeliklerine ise Bünyamin Durmaz ile Ali Çakır seçildi. Divan Başkanı Talat Akbulut yaptığı kısa konuşmada Kırıkkalespor’un hiç istenilmeyen bir yerde olduğunu söyledi. Akbulut bugün kongreye gelmeyenlerin Kırıkkalespor’u eleştirme hakkı olmadığını söyleyerek “ Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldı. Seçime ülkenin %25’i gitmedi. Bu % 25 nasıl seçimde söz sahipliği yoksa bugün kongreye gelmeyen kimselerinde Kırıkkalespor hakkında eleştiri ve söz söyleme hakkı yoktur" dedi

3. LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ

Takıma sahip çıkan herkese teşekkürde bulunan Akbulut, "Uçurumun kenarındaki takıma sahip çıkan ve bugün burada olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl yapacağımız kongreyi 3.lige çıkmış bir takımın kongresi olmasını diliyorum” ifadesini kullandı. Divan Başkanı Talat Akbulut daha sonra gündemin diğer maddelerine geçti. Kulüp idari ve mali raporlar okunması için kulüp Başkanı Metin Karakuş söz aldı. Karakuş bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Karakuş ayrıca kendilerine destek veremeyen her kesimi eleştirdi.

10 YILDIR DÜŞÜŞ VAR

Kırıkkalespor kuruluşundan bugüne kadar bir çok ilklere imza atmış futbolcu, teknik adamı ve ligde göstermiş olduğu başarılarla adını Türkiye’nin her yerinde sıkça söz ettiren belli başlı kulüplerden olmasına rağmen maalesef son 10 yılda şiddetli bir şekilde düşüşe geçtiğini belirten Karakuş, takımın ciddi anlamda kan kaybettiğini söyledi. Karakuş “10- 20 bin nüfuslu şehirlerin 2. lige 3. ligte takımı varken, bugün Kırıkkale’nin genel anlamda nüfusu 300 binin üzerinde olmasına rağmen Bal liginde olmanın ben Kulüp başkanı olarak ve tüm Kırıkkalespor’a gönül vermiş birisi olarak üzüntü ve utanç verici durum olduğunu ben Başkan olarak kabul ediyorum” ifadesini kullandı

TEKİN`E TEŞEKKÜR ETTİ

Geçtiğimiz yıllarda yapılan kongre ile takıma sahip çıktıktan sonra bir çok yeniliğe imza attıklarını belirterek “ Kulübün yalnızca tabelası ve ismi varken şimdi Kırıkkalespor adında Türkiye’de bir kulüp olduğunu bütün spor camiası, kamuoyu ve siyasetçiler kabul etmiş durumda. Biz geldiğimizde oynamak için futbol sahamız yokken Allah bu sahayı yaptırmayı bizlere nasip etti. Tabi ki bunu yaparken de Kırıkkale’mizin yetiştirdiği ender insanlardan Ergün Tekin beyin katkıları sonsuz ve derinden oldu. Ben burada ki spor camiası adına bir kez daha kendisine sonsuz teşekkürler ediyorum.

İSTİHDAM SAĞLIYORUZ

"Makine Kimya Kurumunda ciddi anlamda destekleri oldu. Bunun da başında lokomotif görevi olan değerli büyüyüm Tayyar Pehlivanlı müdürüme de teşekkür ediyorum. Geldiğimiz noktada Kırıkkale’de organize sanayi bölgesinde 6 tane işçi çalıştıran bir fabrikayı ciddi anlamda iş veren ve patron görürken Kırıkkalespor’daU16- U17-U18-19 yaz okulu, Türk Metal spor, Şentepe, Çelikspor bir çok kulüplere ev sahipliği yapan kulübümüz şuanda yaz okullarıyla birlikte 600 üzerinde ki gencimize istihdam olanağı sağlamaktadır. Bunların içerisinde de bizim kulübümüzde 30 tane futbolcu 5 tane teknik adam 12 tanede sivil çalışanla ciddi bir şekilde dernek oluyor ki Kırıkkalespor kulübünün çatısı altında 200 tane aile reisi çocuklarına ekmek evlerine rızık götürmektedir.  Başkan Karakuş Kırıkkalespor’da yaptıklarının belli olduğunu  belirterek “Kırıkkalespor’u aldığımızda 10 Milyon Lira borcu varken hastalanmış ve saha ya çıkacak bir kulüp değildi. 1 yıl sonra şampiyonluktan bahseden bir kulübümüz var" dedi .

SÖZLER YERİNE GETİRİLSİN

"Sokakta binlerce taraftarı olan  insanların bir avuç dedikleri fedakarca gece gündüz kar kış demeden sokaktan insanları uzak tutmaya çalışan taraftar kulüplerimize ve onların dernek başkanlarına da sonsuz teşekkür ediyorum. Bunların gayeleri bir tane çocuğu olsun sokaktan uzak tutmak spor camiasına ve ya ailelerine kazandırmak. Kulübümüzün bünyesinde binlerce insan olmasına rağmen taraftar gruplarımızın da kendi üyeleriyle birlikte yaklaşık 20 bin kişiyi aynı anda kontrol edebilen bir sistem haline gelmiştir. Başkan Metin Karakuş; Vali Ali Kolat, Emniyet Müdürü Hasan Onar Başbakan yardımcısı Beşir Atalay ve Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’a teşekkür ederek, “ Gayretleri var bize verdikleri sözler var" dedi

MADDİ DESTEK SÖZLERİ ASKIDA KALDI

Karakuş, "Takım kampa gitti sahaya çıktı. Üzülerek söylüyorum şehrimizde spor İl Müdürlüğü yapan kendini her şeyden üstün gören şehrimizde yine genel sekreterlik yapan ve kendini bu memleketten üstünde gören maalesef müdürlerimizde var. Üzülerek onları da izliyoruz. İl özel idaresi bize 1 yıl önce bize 100 Bin Lira malzeme katkısı sağlamak için il özel idaresinden para çıkarttı. Ama ne hikmetse spor il müdürü ve sayın il genel sekreteri 1 yıldır bunun ihalesini bile yapamıyorlar. Ben çok merak ediyorum devletin kurumları 100 bin liralık ihaleyi 14 ayda yapamıyorsa bu insanlar ne iş yapıyor. Hatta bu ihaleyi yapıp içerisinden de belli bir bölümü depolarına atmak isteyen çok başarılı Kırıkkale’de adından söz ettiren spor il müdürümüz var. 2014-2015 yılı içerisinde bazı spekülasyonlara sebep olan bazı konular var “ şeklinde konuştu.

ALNIMIZIN AKI İLE ÇIKTIK

Başkan Karakuş  2014 yılı itibariyle de 638 milyar gideri olduğunu  hesap sormak isteyenlere kuruşu kuruşuna, gramı gramına hesap vermeye anlatmaya hazır olduğunu söyledi.  Karakuş “ Ama şunu hesabının sorulmasını halisane rica ederim, biz geldiğimiz de geliri 367 bindi, 537 bin liraya çıkarttık. 624 bin lirada harcadık. Netice itibari ile 2014 yılını ben hiçbir alacağım yok diyerek kapatıyorum. Karar defterinde kimse göremez. Eski dönemde olduğu gibi 100 bin lira 300 bin lira temlik koyarak değil alnımızın akı ile temlik koymadan çıktık arkadaşlar. Geldiğimiz noktayı anlattım. 2014-2015yılına iddialı biraz takım kurarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Futbolcu peşinatlarını iki taksit anlaştık %50’lik kısmını yatırdık.

2 FUTBOLCUDA SİZ ALIN

Federasyona olan borçlarımızı ödedik. Manidardır  bir tane futbolcuya ihtiyacımız var. Bu futbolcuyu da yönetim kurulu değil de şehir yönetenler alsın dedik. Biz 24 futbolcuyu yönetim olarak sahaya çıkarttık. Bir tanesini de şehri yönetenler çıkartsın dedik. Ama olmadı. Ben metin Karakuş’um emekli memurum iki yıldır kazancımı buraya koydum. Ben bu şehri yönetenlere seslenmek istiyorum, iki futbolcuda siz alın bu şehir Şampiyon olsun. Tahmini bütçemiz ortalama 940 bin lira, Tabi bunları geçen sene olduğu gibi otopark ve diğer gelirlerimizden ortalama 400 bin lira olacak. Tabi otopark gelirimiz elimizden alınmazsa. Biz böyle konuşuyoruz. Birileri çıkıp diyecek sen nasıl böyle konuşuyorsun sana otopark verdik 340 araba var 320’ü bedava verilmiş 20 si ile biz mucize gerçekleştiriyoruz.

MKE KIRIKKALE SPOR KULUBÜ YÖNETİM KURULU

Onursal Başkan: Ali Kolat

Fahri Başkan: Ergün Tekin

Başkan: Metin Karakuş

 

Tayyar Pehlivanlı

Sait Altıntaş

Ömer Çetin

Turgay Kesici

Mürsel Öcal

Tufan Kızıltan

Süleyman Başer

Nahit Günay

Hasan Keskin

Ahmet Pehlivanlı

Koray Ersan

Köksal Çakır

Tolga Özkan

Şeçkin Yücel

Erhan Göğem

Sadık Karayel

İsmail Ünal

Metin Gılıç

Alper Özgür

Mustafa Demirel

Necmettin Özçelik

Cengiz Dağdelen

Yahya Bodur

Fatih Özçelik

Coşkun Ceylan

Mustafa Gül

Emir Buhari Özdemir

Seyit Ahmet Acar

Altan Onar

Atila Yılmaz

Zekai Tufan

Salih Işıkoğlu

Musa Karakuş

Mehmet Demirel

Denetim Kurulu Asil Üyeler

1.Ergün Ceylan

2.Mehmet Sayın

3.Erdal Demircan

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

1.Selçuk Kızıltan

2.Yakup Yılmaz

3.Hasan Akyıldız

Disiplin Kurulu Asil Üyeler

1.Yücel Kızık

2.Fatih Pehlivan

3.Alper Paksak

Disiplin Kurulu Yedek Üyeler

1.Ali Kızıltan

2.Murat Özdemir

3.Serdar Kınık



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ